Over Acupunctuur Massage Amsterdam

Mijn naam is Milena en ik geef acupunctuur massage. Sinds 2009 heb ik hiervoor op verschillende scholen in Nederland gestudeerd, waaronder het International Oriental College, Academie Qing Bai, Academie Bo-Yi en Shenzhou Open Universiteit voor TCM.

Ik kom oorspronkelijk uit Mexico. Ik kwam in 2005 naar Nederland om gitaar en zang te studeren aan het conservatorium. Tegelijkertijd begon ik Hatha Yoga te beoefenen, eerst omdat ik dat leuk vond, maar later als een dagelijks ritueel dat me hielp om me te focussen in het dagelijks leven en om met meer gemak door mijn dagen heen te gaan.

Na een paar jaar Yoga werd ik meer en meer gemotiveerd door een heel simpel feit over het lichaam dat me door de tijd heen duidelijk was geworden: we leren over het lichaam door middel van beweging, we leren over fysieke en mentale spanningen door ons er bewust van te worden en ze los te laten, en we kunnen alleen slagen als we kalm blijven.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan... Gefascineerd door deze eenvoudige gedachte begon ik te ontdekken wat gezondheid nou eigenlijk precies is: naast Yoga studeerde ik Taiji (Tai-Chi), Qigong (Chi-Kung), dans en meditatie. Daarnaast leerde ik de waarde van een evenwichtig veganistisch organisch dieet om mijn levensstijl te ondersteunen.

Van alle methoden was het uiteindelijk de holistische benadering van de Traditionele Chinese Geneeskunde die me het meest is bijgebleven.

De Chinese Geneeskunde leert mensen in de eerste plaats om voor hun eigen gezondheid te zorgen door regelmatig te bewegen en te mediteren naast een gezond dieet. Maar als het om gezondheid gaat, hebben we ook de hulp van andere mensen nodig, en ofwel acupunctuur ofwel massage kan een goede manier zijn om elkaar te ondersteunen als we ons niet goed voelen.

Guanabana Acupuncture Massage Amsterdam

Zorgverlener gegevens

AGB Code Zorgverlener: 90106785
AGB Code Praktijk: 90066018
Lid van NVTCG ZHONG: 2019007
KvK-nummer: 66513839

Acupunctuur Massage Amsterdam | Guanabana Dulce Movement